Jelenlegi hely

Hajszerkezet újraépítés

 

A Botox Hairgold egy olyan egyedülálló professzionális hajszerkezet újraépítő eljárás, melynek során a legjobb és leghatékonyabb kezelést biztosítja a töredezett, vékony, és gyenge szálú hajnak. A botulin mélyen behatol a haj szerkezetébe, újrastrukturálja a hajszálak sérült rétegeit.  A 3 egyszerű lépésből álló kezelés regenerálja a hajat és helyre állítja természetes szépségét. Utána a haj puha, selymes, könnyen kezelhető és fényes hatású lesz.

Milyen hajra ajánljuk?

  Száraz, töredezett, szálkásódásra hajlamos hajra

  Szőkítés vagy egyéb kémiai hatás álltal száraz, porózussá vált hajra 

  Fejtőhöz lapuló, gyenge, tartás nélküli hajra

  Póthajjal rendelkező vendégeknek (a póthaj élettartamát és minőségét is növelni lehet a kezeléssel)

      A kezelés hatásai: 

  Gyönyörű dús haj már az első kezelés után  30% növeli a haj volumenét 

  Újrastrukturálja a hajszálak sérült rétegeit  Puha és selymes hatást eredményez

  Megszünteti a haj töredezettségét

  Azonnali egészséges haj

 

Hajszerkezet újraépítés: nyerd vissza magabiztos megjelenésedet! 

 

hajszerkezet újraépítésSokan nem igazán büszkék a hajukra, ez pedig a megjelenésükön is visszatükröződik. Mindent megtesznek azért, hogy elvonják a figyelmet, száraz, töredezett vagy lelapuló hajukról, azonban ez hosszú távon nem jó megoldás, mert ettől az önbizalom nem fog helyreállni. Egyesek megelégelik ezt az állapotot, és megpróbálják maguk orvosolni hajproblémáikat, de az esetek jelentős részében elmarad a várt hatás. Amennyiben Te is hasonló helyzetben vagy, és szeretnéd végre visszanyerni magabiztos megjelenésedet, ajánljuk figyelmedbe a hajszerkezet újraépítést!

hajszerkezet újraépítés segíthet, hogy ne érezd magad rosszul a bőrödben, és helyreálljon az önbizalmad. A Botox Hairgold az egyik leghatékonyabb újraépítő kezelés, ami teljesen újjá varázsolja a hajadat. A hajszerkezet újraépítéshez használt botulin fontos szerepet tölt be abban, hogy a hajszálak sérült rétegei rendbe jöjjenek. A Botox Hairgold csak három lépésből áll, ezért nagyon hamar végzünk a kezeléssel. Az eljárással már az első alkalom után látványos eredményt érhetünk el, szinte rá sem fogsz ismerni az egykor lelapuló, töredezett hajadra. A kezelése is ezután sokkal könnyebb lesz, nem lesz szükséged különböző ápolószerekre, így még spórolhatsz is. Az újraépítéssel visszanyerheted a hajad természetes szépségét, így nem lesz szükséged arra a továbbiakban, hogy elvond a figyelmet róla. Elfelejtheted a hajad összekötését, sapkákat, kalapokat, ez pedig óriási könnyebbséget fog jelenteni. A hajszerkezet újraépítéssel már nagyon sok vendégnek segítettünk visszanyerni puha, selymes hajukat, most rajtad a sor, hogy részt vegyél a kezelésen!

Legyél újra magabiztos, és érezd jól magad a bőrödben, ehhez vedd igénybe szolgáltatásunkat! A hajszerkezet újraépítést szalonunkban igazi profi szakemberek végzik. A kezelést kedvező áron kínáljuk a vendégeknek. Ha szeretnél időpontot foglalni, vagy bővebb információkra lenne szükséged a hajszerkezet újraépítésről, bátran keress fel bennünket a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel tájékoztatnak a legfontosabb tudnivalókról.

 

Hajszerkezet újraépítés után rá sem fogsz ismerni a tincseidre!

 

hajszerkezet újraépítésAz ápolt haj csillogó és fényes, puha tapintású és egészségtől ragyog. A tincsek selymesen omlanak alá és könnyű szép frizurát készíteni belőlük. A Te hajad nem ilyen? Az igénybe vett, töredezett, száraz és szálkás tincsekről sem kell lemondanod, mert egy hajszerkezet újraépítés segítségével ismét gyönyörű hajjal léphetsz ki az utcára.

A hajszerkezet újraépítése ma már egy jól bevált és hatékony kezelés a megfáradt tincsek számára. A kezelés során a tincseket olyan hatóanyagokkal kezelik, mint a botulin. A hatóanyagok belülről táplálják a hajszálakat és építik újjá a haj szerkezetét. A hajszerkezet újraépítésnek köszönhetően a frizura újra egészséges, életteli és gyönyörű lesz.

Ha nem használnak a hajápoló termékek és szeretnél azonnali eredményeket, csak keress minket bizalommal! A honlapon megadott elérhetőségeink bármelyikén tudsz időpontot egyeztetni velünk hajszerkezet újraépítése. Ne törődj bele, hogy a hajad száraz és lelapul, mert van segítség! A Botox Hairgold kezelés a Te hajadból is fantasztikus frizurát varázsol, csupán három lépésben!

 

 

Hajszerkezet újraépítés: legyen ismét csodálatos a hajkoronád! 

 

hajszerkezet újraépítésNagyon sok ember elégedetlen eredeti hajszínével, ezért folyamatosan festetik a hajukat, azonban ez hosszabb idő után meglátszik a hajszálakon, különösen akkor, ha nem jó minőségű termék került felhasználásra. A rossz hajfestés eredménye a száraz, töredezett, fakó haj, amit otthoni megoldásokkal, ápolószerekkel nagyon nehéz helyreállítani. Ha a Te hajadat is megviselte a rendszeres festés, és szeretnéd, hogy ismét csodálatos legyen a hajkoronád, válaszd a hajszerkezet újraépítést!

 

A hajszerkezet újraépítés hatékony megoldást nyújt ahhoz, hogy ismét egészséges és fénylő legyen a hajad. A kezelés során szinte újjászületnek a hajszálaid, ezáltal sokkal jobban fogod magad érezni a bőrödben. Sokaknak a száraz, töredezett haj befolyásolja az önbizalmukat is. Ha Te is így vagy ezzel, mihamarabb válaszd a hajszerkezet újraépítést, hogy ismét magabiztos legyen a megjelenésed.

 

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, és szeretnéd kipróbálni a hajszerkezet újraépítést, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, és kérj időpontot a kezelésre!