Jelenlegi hely

Hajhosszabbítás oktatás

ELMÉLETI ÉS GYAKORLATI HAJHOSSZABBÍTÁS OKTATÁS !

Nem csak fodrászoknak! Barátságos légkörben, nállunk a legolcsóbban!

Több éves szakmai gyakorlattal rendelkező fodrász - hajhosszabbítótól tudjátok megtanulni a tökéletes és kényelmes hajhosszabbítási technikákat.

EGYEDI AJÁNLAT!

Tanulj meg egyszerre legalább három hajhosszabbítási technikát és mi 

10% KEDVEZMÉNYT adunk a tanfolyam díjából!

Minden tanulónknak kedvezményes kezdőcsomagot tudunk biztosítani, ami tartalmazza mind a 4-technikához szükséges kelléket. 

  • hajfelvarrás fonattal
  • mikrogyűrűzés
  • mikrogyűrűs hajfelvarrás
  • hőillesztés

A tanfolyam barátságos légkörben, kis csoportokban zajlik. A tanfolyam elvégzése után Tanusítványt adunk.

Részletek az Újdonságoknál a hajhosszabbítás képzés fül alatt található.

 

Hajhosszabbítás oktatásunkon Te is bővítheted a tudásod egy új vállalkozáshoz!

 

Aki frizura készítésével szeretne foglalkozni, nem csak fodrásznak tanulhat, hanem hajhosszabbítással is foglalkozhat. A profi módon történő csomózás, gyűrűzés és az egyéb hajhosszabbítási technikák is szakmai tudást igényelnek, amit már egy hajhosszabbítás oktatáson is meg lehet szerezni.

Az újrainduló hajhosszabbítás oktatásunkon nem csak fodrászokat várunk, de azokat is szívesen látjuk, akik kifejezetten ezt a szolgáltatást szeretnék a későbbiekben gyakorolni. Az oktatáson szerzett ismeretek már elegendőek ahhoz, hogy valaki akár saját vállalkozást is indítson és a leendő vendégeinek valóban színvonalas szolgáltatásokat nyújthat. Rengeteg a kontár, magát szakembernek nevező egyén, akik nem értenek ahhoz, amit csinálnak és a gyanútlan vendégeket félrevezetik. 

Fordulj hozzánk bizalommal, ha felkeltettük az érdeklődésedet, és jelentkezz a hajhosszabbítás oktatásra,ahol akár az összes technika elsajátítására és magabiztos tudásra is szert tehetsz!

 

Hajhosszabbítás oktatás: Ha kipróbálnál valami újat vagy bővítenéd ismereteidet

 

Manapság hihetetlenül sokan döntenek a hajhosszabbítás mellett. Nem is csoda, hiszen ki szeretne hónapokat várni arra, hogy csodás hosszú hajkoronája legyen, amikor már pár óra alatt is megkaphatja?

Te is imádod a hajhosszabbítást, de nem csak viselni, hanem csinálni is szeretnéd? Akkor a hajhosszabbítás oktatás Neked való, ehhez pedig még csak fodrásznak sem kell lenned! Lehet ez akár a kreatív új hobbid is, hidd el, a barátnőid is nagyon fognak örülni neki, nem kell sokáig keresgélned, sok jelentkező akad majd a gyakorláshoz! Ha pedig már eddig is a hajszobrászat volt a hivatásod, akkor rengeteg új vendéget szerezhetsz, és meglévőt örvendeztethetsz meg, ha részt veszel a hajhosszabbítás oktatásunkon!

Gyere el Te is a hajhosszabbítás oktatásunkra, ahol kis csoportban tanulhatsz, a barátságos légkör pedig garantált! Ha kérdéseid lennének, keress minket bátran a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink bármelyikén!