Jelenlegi hely

Gyűrűs hajfelvarrás

Gyűrűs hajfelvarrás

A gyűrűs hajfelvarrás a fonatos hajfelvarrás modernebb változata. Felrakás során itt is tresszelt haj kerül felhelyezésre, de a szoros fonat helyett apró tincseket választunk le a vendég hajából és ráfűzzük a szilikonos mikrogyűrűt. Ez így kevésbé kitüremkedő.

Szilikonos mikrogyűrűvel készítjük el a tartósort amire a tresszel haj felvarrása történik. Hasonlóan a hagyományos hajfelvarráshoz itt is több sorban helyezzük fel a tresszelt hajat.

Előnye a hagyományos technikával szemben az, hogy nincs fonat, így könnyedebb, kényelmesebb érzést ad.

A gyűrűs hajfelvarrás egy közkedvelt és kíméletes módszer, mivel jobban a fejhez símul. Vékony hajtípushoz nem ajánlott.


 

Kíméletes megoldás a hajhosszabbításban? Válaszd a mikrogyűrűs hajfelvarrást! 

mikrogyűrűs hajfelvarrás

Mindig dús, hosszú hajkoronára vágytál? Ehhez szívesen kipróbálnád a hajhosszabbítást, azonban mellőznéd a ragasztásos, hőillesztéses technikát, mert szeretnéd megőrizni hajad egészségét? Ha a kérdésekre igennel felelsz, és még nem találtad meg a kíméletes megoldást, figyelmedbe ajánljuk a mikrogyűrűs hajfelvarrást

Szilikonos mikrogyűrűvel készítjük el a tartósort, amire a tresszelt haj felvarrása történik. Mivel csak a gyűrűk kerülnek felhasználásra, és semmilyen hőhatásra, ragasztóanyagra nincs szükség, a mikrogyűrűs hajfelvarrás a legkíméletesebb hajhosszabbítási technika. Nem roncsolja a szálakat, és a póthaj eltávolítása is roppant egyszerű, ennek köszönhetően senkinek nem kell lemondania a dús és hosszú hajkoronáról azért, mert félti haja egészségét. 

Ha szeretnéd kipróbálni a mikrogyűrűs hajfelvarrást, vagy kérdéseid lennének az eljárással kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

 

Újítsd meg külsődet tavasszal, válaszd a gyűrűs hajfelvarrást!

gyűrűs hajfelvarrásA tavasz beköszöntével sokaknak célja, hogy változtassanak megjelenésükön, hiszen ebben az időszakban nemcsak a természet születik újjá, hanem az emberek is. Ilyenkor jelentős mértékben megnő a fodrász szalonok vendégszáma, hiszen az új külsőhöz új frizura illik. Ha Te is új frizurára vágysz a közelgő tavasz miatt, azonban vágás helyett inkább gyarapítanád hajkoronádat, válaszd a gyűrűs hajfelvarrást!

 

A gyűrűs hajfelvarrással szembetűnően új megjelenést kaphatsz, amivel mindenkinek a figyelmét felkeltheted. Ez a technika teljesen természetes hatást biztosít, kíméletes és kényelmes viseletet jelent. Az extra erős rögzítési pontoknak köszönhetően a gyűrűs hajfelvarrással a tavaszi sportolás sem okozhat gondot, hiszen a mozgástól nem mehetnek szét az illesztések.

 

A gyűrűs hajfelvarrás tökéletes választás lesz külsőd megújításához. Válts Te is tavasszal hosszú hajra, a szolgáltatás igénybevételéhez vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!